Wat ergonomie kan doen voor uw bedrijf en uw medewerkers?

aug 6, 2019 | Blogs

Een slecht ontworpen werkplek leidt tot vermoeidheid en frustratie bij de werknemers. Het vermindert de prestaties en de productiviteit. Nog erger: stelt het uw werknemers onnodig bloot aan het risico op letsel. Er is echter een oplossing en die heet Ergonomie.

Ergonomie is de studie van het ontwerpen van werkomgevingen die rekening houden met de efficiëntie, mogelijkheden en beperkingen van mensen. Bij Movexx zien we “ergonomixx” graag als de optimale verhouding tussen comfort en efficiëntie. Bij het ontwerpen van onze producten lag de focus op de gebruikers.

In de afgelopen twaalf jaar hebben we waardevolle inzichten gekregen in hoe ergonomische verbeteringen kunnen leiden tot betere werkervaringen voor mensen. Daarnaast kan het een bedrijf een concurrentievoordeel kunnen geven in de markt. Sommige van onze klanten en hun organisaties hebben er enorm van geprofiteerd, alleen al door Ergonomische elektrotrekkers in hun supply chain-proces te introduceren. 

Hier zijn een paar voordelen die we hebben ervaren:

1. Vermindert de kosten:

Onze ergonomisch ontworpen elektrotrekker vermindert het risico op letsel van de werknemers en verbetert de kwaliteit van de productie van de werknemers. Minder ziekteverzuim door verwondingen en minder producten die beschadigd zijn door fysiek bevlekte werknemers, betekent een winstgevender bedrijf.

2. Verbetert de productiviteit:

Onze elektrotrekkers zorgen ervoor dat de bestuurder altijd de juiste houding aanhoudt, vooral tijdens het rijden. De verstelbare disselkop, stoel en rugleuning zorgt ervoor dat de bestuurder op optimale hoogte blijft om fysieke belasting weg te nemen. Dankzij de elektrotrekker kan uw werknemer meer ladingen comfortabel en veilig verplaatsen. Wanneer uw werknemers productiever zijn, is uw bedrijf dat ook.

3. Verbetert het welzijn van uw werknemers:

Ervoor zorgen dat onze medewerkers optimaal kunnen presteren en plezier hebben in hun werk, is iets wat we bij Movexx zeer serieus nemen. Daarom hebben we bij het ontwerpen van onze elektrotrekkers rekening gehouden met de fysieke en emotionele voordelen die gebruikers ervaren door te werken met onze elektrotrekkers.  Wanneer uw werknemers zich goed voelen bij het uitvoeren van hun werk, verandert hun houding ten opzichte van uw bedrijf en daar profiteert iedereen van.

We kennen de voordelen van ergonomie vanuit de praktijk. Voor uw werknemers creëert het een veiligere werkomgeving en een plek waar ze trots op zullen zijn om te werken. Voor uw bedrijf verbetert het uw efficiëntie en productiviteit.

Dus, vraag jezelf af, “wat kan Ergonomie voor mij, mijn bedrijf en mijn werknemers doen?”.

Wij kunnen u helpen met het vinden van de beste elektrotrekker voor uw branche. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar!