Staanmodellen

De staanmodellen zijn speciaal ontwikkelt om een ergonomische werkhouding te garanderen. De verstelbare disselkop en rugleuning kunt u aanpassen aan uw lichaamslengte. Daarnaast bevat de disselkop twee voorgeprogammeerde snelheden: schildpad (langzaam) en haas (snel). Dit zorgt ervoor dat u de elektrotrekker perfect aan uw situatie kan aanpassen. Wij produceren elektrotrekkers voor verschillende marktsegmenten en voor verschillende gewichtsklassen. We hebben ze hieronder uitgelicht in verschillende trekkracht categorieën.

1000 kilo

T1000-Platform

Deze elektrotrekker kan trolleys, industriële karren of rolcontainers op wielen eenvoudig verplaatsen en is uitermate geschikt voor Milk Run systemen.

T1000-Platform RVS

De T1000-Platform RVS is een roestvast staal-variant op de Movexx T1000-Platform. De elektrotrekker bestaat volledig uit roestvast staal en kan eenvoudig grondig gereinigd worden, waardoor de T1000-Platform RVS een onderhoudsvriendelijke elektrotrekker is.

2500 kilo

T2500-Platform

Door het slimme koppelmechanisme kunnen vrijwel alle karren door de T2500-Platform verplaatst worden. Daarbij is het mogelijk om een treintje van karren te vormen, waardoor de T2500-Platform de ideale elektrotrekker is voor het orderpicken in combinatie met Milk run systemen.

Ontlast uw personeel en zorg ervoor dat ze effectiever en met meer plezier werken.