Over Movexx

1556402_618974328169810_1908514424_o

Movexx kenmerkt zich door een aantal merkwaarden.

Leading

Als ‘geboren trekkermakers’ zijn we toonaangevend met innovatieve, onderscheidende oplossingen en blinken uit in ons vakgebied. Daarom investeren we in kennis en werken we met initiatiefrijke mensen die weten dat het altijd beter en slimmer kan.

Authentic

Wij blijven dichtbij onszelf en varen onze eigen koers. Trots op wie we zijn, wat we doen en waar we vandaan komen: een oer-Hollands maakbedrijf met de productie volledig in eigen beheer.

Together

Wij geloven dat een goede samenwerking met elkaar en met onze klanten de eerste stap is om in te spelen op de uitdagingen van morgen. We willen elkaar als partners versterken en een winnend team met onze klanten vormen om hun doelen waar te maken.

Dedicated

Wij werken met gepassioneerde betrokkenheid en vol overgave aan het resultaat. Deze ‘whatever it takes’-mentaliteit zorgt ervoor dat wij er gewoon zijn als dat nodig is, vastbijten, niet loslaten en alleen genoegen nemen met een oplossing waarin de hoogste kwaliteit en hightech design samenkomen.

Inventive

Elke opdracht is uniek, elke oplossing dus ook. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we de uitdagingen van onze klanten en zijn we telkens weer in staat om onze kennis van en inzicht in het logistieke proces op een creatieve manier te vertalen naar nieuwe en werkbare oplossingen.