Logistiek Medewerker (fulltime)

 

Logistiek Medewerker (fulltime)

Functiebeschrijving

In deze functie ben je een belangrijke schakel binnen het logistieke proces en daarom is het van belang dat wij op jou kunnen bouwen! Jouw werk draait om het verlenen van logistieke service en het tevredenstellen van klanten en collega’s binnen jouw werkveld. Hierbij voer je diverse afwisselende werkzaamheden uit die beginnen bij het verzamelen van onderdelen t.b.v. klantorders, tot het gereed maken van de Movexx producten voor wereldwijd transport. In deze functie ligt voor jou de nadruk op de expeditie werkzaamheden, jij bent hiervoor het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie.  

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Zodra de orders voor onze klanten goedgekeurd zijn door onze kwaliteitsdienst, voer je de laatste controles uit, waarna je ze verpakt en gereed meldt in ons ERP-systeem. Voor de vervoerders maak je verzenddocumenten aan, draag je er zorg voor dat de uitvoering naar wens verloopt en de klant tijdig zijn order ontvangt. Tussen de bedrijven door melden transporteurs zich voor het afleveren en ophalen van goederen. Je bent gewend om snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Bij het aannemen van goederen ben je zeer oplettend en voert controles uit op aantallen, kwaliteit en onderneemt actie bij afwijkingen. Dagelijks zorg je, samen met jouw collega’s, voor een geordend en opgeruimd magazijn en is de administratie altijd up-to-date. De werkzaamheden kunnen per dag variëren, zo kan het zijn dat de dag start met het verzamelen van onderdelen voor ons assemblageteam, daarin ben jij flexibel.

Ben je enthousiast over de functie en herken jij jezelf in dit profiel?

  • Relevante werkervaring in soortgelijke functie
  • Je werkt nauwkeurig en verbetergericht
  • Je bent een teamspeler
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B en heftruck certificaat
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Waarom jij deze kans niet mag missen!

  • Een afwisselende functie met hoge mate van zelfstandigheid
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, wij investeren graag in jouw toekomst!
  • Een prettige werksfeer in een innovatieve organisatie
  • Leuk gedreven team van collega’s
  • Een passend salaris met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Jouw sollicitatie

Interesse in de functie van Logistiek Medewerker bij Movexx International B.V.? Stuur dan jouw cv en motivatie naar sollicitatie@movexx.com t.a.v. Fabiënne Sluijs.