De elektrisch klemmende haak

Onze engineers hebben een unieke elektrisch klemmende haak ontworpen. Met één druk op de knop klemt de haak zich automatisch vast aan de trolley. Hierdoor kunt u verzekerd zijn dat uw lading en trolleys tijdens het verplaatsen niet los zullen raken. De veelzijdige haak kan aan een breed assortiment van trolleys aangehaakt worden, doordat de onderplaat versteld kan worden. Zo kan de haak eenvoudig afgesteld worden voor rolcontainers met een dikke of dunne rand. Maar niet alleen trolleys kunnen aangehaakt worden. De veelzijdigheid van de haak wordt nog vergroot door de onderbek te vervangen voor een klantspecifieke optie. Zo kunnen ook andere oplossingen gerealiseerd worden. 

De elektrisch klemmende haak kan op een groot deel van onze loopmodellen gemonteerd worden. Dit betekent dat de haak niet gelimiteerd wordt tot een bepaald marktsegment. Of u nu waskarren in de zorg moet verplaatsen, of dat u zware rolcontainers in de retail of detailhandel moet verplaatsen. Het is allemaal geen probleem voor deze haak.

 

De standaard elektrisch klemmende haak

Clean-Room omgevingen

Nadat bleek dat de elektrisch klemmende haak overweldigend positief werd ontvangen, hebben we besloten ook een roestvast staal variant te ontwikkelen. Zo kunnen hygiënische omgevingen zoals een clean-room ook gebruik maken van deze efficiënte elektrische haak. Doordat de RVS-variant gemaakt is van roestvast staal en de behuizing volledig gesloten is, maakt dit de haak onderhoudsvriendelijk. Stof en andere kleine deeltjes hebben geen kans om zich binnenin de haak op te hopen. Zo kunt u met een gerust hart uw lading vervoeren binnen clean-room omgevingen.

De RVS uitvoering van de elektrisch klemmende haak

Hoe werkt het?

De elektrisch klemmende haak is zeer gebruiksvriendelijk. De haak maakt gebruik van een elektrische voorbereiding. Deze is noodzakelijk om de haak te kunnen besturen en zal moeten worden ingebouwd zodra de haak bestelt wordt. In de disselkop wordt een knop geplaatst die, wanneer ingedrukt, de haak automatisch sluit of opent. Om te zien hoe dit werkt, kunt u de bijbehorende video kijken.

Praktijkvoorbeelden

Verzorgingstehuizen

ActiVite Rietveld maakt gebruik van onze elektrisch klemmende haak, gemonteerd op een T1000.

Retail

De elektrisch klemmende haak is inzetbaar in bijna alle marktsegmenten. Deze video laat zien hoe de haak gebruikt wordt in de retail, gemonteerd op een T1000 en een T1500.

Assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan elektrotrekkers.

Wilt u meer informatie?

Wij zijn te bereiken via info@movexx.com of via ons contactformulier.