1. Home
  2.  » Marktsegmenten

Airport

Nergens wordt meer met bagage en goederen gesleept dan op internationale airports. Om dit proces zo licht en efficiënt mogelijk te laten verlopen, bedacht Movexx meerdere oplossingen. Zo hebben de T1000 en T2500 platformmachines een radiografische afstandsbediening gekregen, zodat de werkzaamheden met één in plaats van met twee of drie medewerkers kunnen worden uitgevoerd

Food & Pharma

Kieren en naden in machines zijn funest voor met name de farmaceutische industrie. Movexx ontwikkelde daarom een serie, volledig uit RVS geproduceerde, Clean-Room machines. De laser-las technologie zorgt ervoor dat vuil, bacteriën en andere vezels in de lucht geen kans hebben zich op te hopen.

Healthcare & Laundry

Een goede ergonomische werkomgeving is in ziekenhuizen en verzorgingshuizen van wezenlijk belang. De fysieke belasting, bijvoorbeeld door het verplaatsen van ziekenhuisbedden, is zwaar. Movexx ontwikkelde een eenvoudige ‘beddenmover’ waarmee een groot aantal typen bedden verplaatst kan worden. Dit helpt de last te verlichten, het aantal medewerkers te verminderen en kosten te verlagen. Een stuk efficiënter werken dus.

Hospitality & Events

Hospitality is een samenhangend geheel van activiteiten die het professioneel ontvangen van gasten omvat. Tijdens een event wilt u zich focussen op hetgeen wat op dat moment belangrijk is. U moet erop kunnen vertrouwen dat de logistieke goederenstoom snel en efficiënt verloopt. De trolleys met dranken, waskarren en ander rollend materiaal moeten gewoon op de plaats staan wanneer u dat verwacht. Movexx is hierin uw ideale partner. Wij zorgen ervoor dat uw personeel meerdere karren tegelijk, zonder lichamelijke belasting, kan vervoeren. Zorgt u voor uw gasten? Wij ontzorgen u!

Industry

Automotive producten maken voor intern transport veel gebruik van transporttreinen, genaamd Milk runs. Deze Milk runs bevatten palletonderstellen met vier zwenkwielen. Tot voorheen was het niet mogelijk deze karren op een veilige en snelle manier te verplaatsen. De ontwikkeling van onze RZ (Routenzüg) machine heeft hier verandering in gebracht.

Retail & Distribution

Verkopen via internet stijgen met de dag. Om het groeiende aantal orders efficiënt te kunnen verwerken is het cruciaal om het proces van orderpicken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Movexx heeft voor deze ontwikkeling twee platformmachines ontwikkelt. Deze platformmachines maken de medewerker zeer flexibel, doordat er zeer eenvoudig en snel op- en afgestapt kan worden om zo min mogelijk tijd te verliezen.

Waste & Facility

In alle marktsegmenten heeft men te maken met afval. Het probleem zit hem vaak in het efficiënt omgaan met de afwikkeling van het afval. Het afval op een juiste en meest efficiënte manier afvoeren kan een uitdaging zijn voor ieder bedrijf of instelling. Movexx kan u hier mee helpen. Een groot deel van onze machines kan ingezet worden om u waste management te optimaliseren. Om een voorbeeld te geven kunt u samen met onze machines een trein van afvalcontainers maken, om de waste handling zo efficiënt mogelijk te maken. In plaats van met de hand één container te verplaatsen, beweegt u er nu meerdere tegelijk. U realiseert winst in tijd, geld en uw rug is u dankbaar.