Automatisch geleide voertuigen

Automatisch geleide voertuigen (AGV) worden gebruikt om materialen van de ene plaats naar de andere over te brengen. Dit doen ze op de meest effectieve en accurate manier. AGV’s zijn automatische elektrotrekkers die geen continue menselijke controle vereisen. Ze zijn nuttig op werkplekken waar niet veel mensen kunnen worden ondergebracht om machines te bedienen of waar de ruimte te smal is of te gevaarlijk om heftrucks, transportbanden en karren te plaatsen. We hebben ze hieronder uitgelicht in verschillende trekkracht categorieën.

1000 kilo

AGV-BASIC

De AGV-BASIC kan semi-automatisch karren aankoppelen en automatisch karren afkoppelen. Het is het perfecte instapmodel in de wereld van de AGV.

AGV1000

De AGV1000 kan trolleys met twee zwenk- en twee bokwielen automatisch aan- en afkoppelen en wordt vooral gebruikt in de industriële productie omgeving, alsook in de fysieke distributielogistiek.

AGV1000-UnderRider

De AGV1000-UnderRider is een high-end automatisch geleid voertuig dat speciaal is ontworpen voor het bi-directioneel verplaatsen van pallet onderwagens.

2500 kilo

AGV2500

de AGV2500 is in staat om automatisch verschillende complexe routes met wissels te rijden en heeft minimaal onderhoud nodig.

Ontlast uw personeel en zorg ervoor dat ze effectiever en met meer plezier werken.