System Integration Engineer

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!

 

(AGV) System Intergration Engineer (32-40 uur)

Functieomschrijving

De Automated Guided Vehicles waar jij aan werkt zijn wendbare, krachtige robots met eindeloos veel mogelijkheden. Als System Intergration Engineer is het jouw taak om besturing en werking goed op elkaar en op specifieke klantwensen aan te laten sluiten. Je besteedt je werkdag met (systemen) integreren, programmeren, implementeren, innoveren en troubleshooting. Een prachtige combinatie van techniek, innovatie en praktijk.

Je bent betrokken bij de gehele ontwikkeling van producten tot en met de aflevering en ingebruikname van het product. Onderweg voorzie je sales van technische informatie voor offertes en verzorg je de documentatie met betrekking tot de AGV-route en functionaliteit. Je neemt verantwoordelijkheid voor meerdere projecten tegelijk in zowel binnen- als buitenland. De rest van je tijd steek je in innovatie van deze hightech systemen; ontwerpen, testen, onderzoeken. Je werkt vanachter je bureau aan C++ en CodeSys maar staat het volgende moment weer in de assemblagehal om de productiemedewerkers uit te leggen hoe ze jouw 0-serie het beste kunnen bouwen. Kan het nog afwisselender?

“Je werkt met een enorm inspirerend team, dat vind ik persoonlijk het leukst. Leergierige, enthousiaste mensen die graag hun hersens gebruiken en gek zijn op samen werken aan deze booming AVG-technologie”– Cees van Rekum, Head of engineering Movexx.

Wat neem jij mee?

Als jij een geautomatiseerd object ziet, denk je direct aan het systeem wat erin zit en wat daaraan verbeterd kan worden. Zo werkt jouw analytisch vermogen nou eenmaal en dat komt in deze functie goed van pas. Je bent in staat om klanten mee te nemen in de mogelijkheden van jouw producten. Ook op papier, via documentatie en handleidingen, kun je goed met de klanten communiceren, zowel in het Nederlands als in het Engels (Duits is een pré). Door het bijhouden van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied kom jij op ideeën die je tijdens je werk kunt toepassen. Alsof je van je hobby je werkt maakt! Om in aanmerking te komen heb je daarnaast:

 • Aantoonbare kennis van en ervaring binnen een mechatronisch vakgebied
 • Kennis van (PLC) software talen (CodeSys, C++)
 • Een grote bereidheid om nieuwe dingen te leren
 • Een rijbewijs

Waarom jij deze kans niet mag missen!

 • Je krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie, te ontdekken waar jouw talenten liggen en je te ontwikkelen binnen een snel veranderend vakgebied.
 • Je krijgt veel vrijheid en bepaalt voor het grootste gedeelte zelf hoe je de gestelde doelen gaat bereiken.
 • Een fijne mix van denken en doen
 • Een jong dynamisch team waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Wij investeren graag in jouw toekomst
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden

De arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde. Je kunt rekenen op o.a.:

 • Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.200 bruto per maand op basis van fulltime werkweek
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij fulltime dienstverband en af en toe in het buitenland verblijven op kosten van de baas (om te werken natuurlijk, maar je komt nog eens ergens)
 • Volop mogelijkheden om door te groeien en opleidingen te volgen, daar helpen we je graag bij!
 • Leuk voor later: een bijdrage aan je pensioen
 • Genoeg actieve en ontspannende (team-)activiteiten voor de fijne work/play verhouding

Jouw sollicitatie

Zie jij jezelf wel in deze baan? Reageer vandaag nog door een mail te sturen met je cv en motivatie naar sollicitatie@movexx.com t.a.v. Fabiënne Sluijs. Als je vragen hebt over de functie, bel dan met Fabienne Sluijs (Manager HRM) +31 (0)318 209447 of mail haar via sollicitatie@movexx.com